Sanitair

Welk voordeel heeft een badkamer die er prachtig uitziet als ze niet functioneel is? Wij gaan voor betrouwbare installaties en creëren een gezond leefklimaat dankzij aangepaste ventilatie.

  

 WD Technieken heeft 15 jaar ervaring in badkamer renovaties!

Een nieuwe badkamer plaatsen of een badkamer renoveren… Hoe begint u eraan?

Een badkamer renoveren, begint bij de selectie van de juiste vakman!

Een badkamer renoveren of een spiksplinternieuwe badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, is meer dan nieuwe toestellen plaatsen alleen. Een ervaren vakman als WD technieken gaat nog net een stapje verder!

We bekijken uw badkamer als een totaalproject, waarbij we een grondige analyse maken van uw noden en wensen, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer hier volledig aan beantwoordt.

We houden rekening met:

  • De beschikbare ruimte
  • De aanwezige voorzieningen
  • Het gewenste resultaat

Hierna stellen we u een basis ontwerp voor van hoe uw badkamer er kan uitzien.

Wat wordt er nog onderzocht:

  • Leidingwerk
  • Warmwatervoorziening
  • Ventilatie

Een badkamer renoveren is immers meer dan enkel verfraaiingswerken uitvoeren. U wil toch zeker zijn dat  u nog jaren van uw badkamer kan genieten zonder zorgen en vroegtijdige herstelkosten?

Snel, ordelijk, resultaatgericht werken wij voor u zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zelfs het bouwafval nemen we mee!

Om een badkamer te renoveren mag u bij ons zeker zijn van een duurzaam resultaat dat jaren meegaat.

Bij de start van de werken informeren we u trouwens ook meteen over energiebesparende maatregelen en over subsidies en verbouwingspremies waarvoor u eventueel in aanmerking komt. Zo bespaart u nu én in de toekomst!

Ook uw budget is voor ons niet onbelangrijk. We houden de maximale projectkost nauwlettend in het oog en denken met u mee om zo veel mogleijk badkamer te realiseren zonder het vorziene kostenplaatje te overschrijden.

 

Aarzel dus niet en contacteer ons via de contactpagina of telefonisch voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze service écht een meerwaarde oplevert voor uw gemoedsrust.